Kuptimi cannabinoid Hyperemesis Sindromi

Sindromi cannabinoid Hyperemesis referuar edhe si sindromi kanabis Hyperemesis është një kusht i ri që është kuptuar shumë dobët. Sipas teorisë, ata që kanë qenë duke përdorur kanabis afatgjatë janë rrënuar shpesh me të vjella, përzier dhe parehati të rënda gastrointestinal. Ata janë gjithashtu bathers pandreqshëm. Sipas studimeve në 2004, Hulumtuesit Australian vuri në dukje një ankesë e zakonshme […]
Vazhdo te lexosh…

 

Çfarë është cannabinoid Hyperemesis?

Cannabinoid hyperemesis is a recently discovered condition that tends to happen to a person who has used cannabis for a long period of time. It typically affects young adults who have been smoking it for many years. Symptoms will come on slowly and may begin with a bit of nausea and perhaps some vomiting. Over […]
Vazhdo te lexosh…