Kuptimi cannabinoid Hyperemesis Sindromi

Sindromi cannabinoid Hyperemesis referuar edhe si sindromi kanabis Hyperemesis është një kusht i ri që është kuptuar shumë dobët. Sipas teorisë, ata që kanë qenë duke përdorur kanabis afatgjatë janë rrënuar shpesh me të vjella, përzier dhe parehati të rënda gastrointestinal. Ata janë gjithashtu bathers pandreqshëm. Sipas studimeve në 2004, Hulumtuesit Australian vuri në dukje një ankesë e zakonshme […]
Vazhdo te lexosh…